Wat kun je met de GolfDriver-App?

Dankzij de GolfDriver app kun je mobiel met smartphone of tablet vanuit je luie stoel of zelfs onderweg lekker golfshoppen bij GolfDriver.nl. Alle 'hardware' die je nodig hebt voor een succesvol rondje over de golfbaan staat tegen scherpe prijzen aangeboden en is veelal ook gewoon voorradig dus snel leverbaar. Van drivers tot putters en van golfhanddoeken tot trolleys en golftassen, alles van A-merken voor de scherpste prijzen.

Via laptop of PC is GolfDriver.nl uiteraard ook prima bereikbaar en hanteerbaar maar een App is zó compact 'geschreven' dat je met een mobiel apparaat veel minder tijd nodig hebt om te doen wat je wilt doen. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk navigeren door ons assortiment of de koopjes nog eens rustig bekijken onder het kopje "SALE". Ook kun je snel en eenvoudig naar onze blogs waar je meer informatie kunt vinden over onze productgroepen en andere golf gerelateerde onderwerpen. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand zijn verjaardag, Kerst of Sinterklaas? Dan heeft u geluk! Onder het kopje "Cadeaus" hebben wij voor zowel hem als haar, ideale cadeautjes uiteen gezet.

Hoe werkt de GolfDriver-App?

Download de app eenvoudig in de App Store of de Google Play store. Dit kan eenvoudig door op één van onderstaande buttons te klikken. Heb je een Android telefoon? Kies van voor de button "Ontdek het op Google Play". Ben je in het bezit van een iPhone? Kies dan voor "Download in de App Store". Volg daarna de instructies en onze app wordt automatisch en snel op je smartphone of tablet geïnstalleerd.


Specifieke voordelen 

  • Snellere bediening, nauwelijks wachten tot pagina's laden
  • Eénmalig klantinformatie ingeven
  • Specifieke App-aanbiedingen
  • Als eerste profiteren van speciale akties dankzij push-berichten!
  • Automatisch sparen met ons Loyalty Spaarprogramma


Nadat u de app heeft gedownload kunt u gebruik maken van alle faciliteiten! Om over te gaan tot daadwerkelijk bestellen log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dat zijn dezelfde gegevens als het account dat je via PC of laptop hebt gebruikt op GolfDriver.nl. Heb je nog geen account? Dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om er één aan te maken. Zodra je een account hebt op GolfDriver.nl (zowel de app als de site zelf), spaar je automatisch voor leuke kortingen met het GolfDriver.nl Loyalty programma. Het enige wat je hiervoor dus hoeft te doen is inloggen op je account en de bestellingen te plaatsen!

Vragen of opmerkingen?

Gaat er iets mis in de app of komt u ergens niet uit? Geen punt! Bel of mail de GolfDriver.nl Klantenservice en wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg! Zijn er verbeterpunten? Dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Veel shop-plezier!

 

Vriendelijke groet,

Het GolfDriver.nl Salesteam