Op GolfDriver.nl maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U kunt tijdens het afrekenen van uw bestelling gewoon zelf kiezen op welke manier u wenst te betalen. We bieden daarvoor twaalf verschillende mogelijkheden zodat u veilig en snel kunt afrekenen. Vooraf betalen is gebruikelijk maar wenst u liever een factuur achteraf te betalen, dan kan dat met Klarna. Uw eigen voorkeur is daarin uiteraard bepalend. Onderstaand hebben we de belangrijkste betaalwijzen voor u op een rijtje gezet.

i DEAL logo op GolfDriver.nl 
i-DEAL - Veruit de meest eenvoudige en daardoor meest populaire wijze van online betalen in Nederland is i-DEAL. Wanneer u deze betaalwijze selecteert, schakelt onze website u door naar de betaalpagina van uw eigen bank waar de betaling kan worden afgerond. Daarna wordt u weer teruggeschakeld naar onze webwinkel e ontvangt u uw orderbevestiging per e-mail. De i-DEAL betalingen wordt voor ons afgehandeld door provider Mollie, één van Nederlands grootste afhandelaar van online betalingsverkeer. Mollie is zeer goed beveiligd en er worden geen extra kosten doorberekend voor deze betaalwijze. 

PayPal logo
PayPal - Een andere, veel gebruikte manier van betalen is via PayPal. U kunt op PayPal.com een account openen. Aan deze account koppelt u uw bankrekening of creditcard. Bij het kiezen van deze betaalwijze, schakelt onze site u door naar de PayPal site waarna u inlogt in uw account en de betaling kunt afhandelen. PayPal schrijft het bedrag vervolgens af van de bankrekening of creditcard die u heeft gekoppeld aan uw PayPal account, snel en simpel! Uw aankoop is verzekerd tegen "wel betalen maar geen product ontvangen" en er wordt 1,75% transactiekosten doorberekend voor deze betaalwijze. 


Creditcards op GolfDriver.nl
Diverse creditcards - Op GolfDriver.nl kunt u ook betalen met uw creditcard. Tenminste, als dat een Visa, Eurocard, Mastercard of American Express is. Vaak heeft uw creditcard (afhankelijk van het soort kaart) ook een gratis verzekering voor de aangekochte producten in zich. De online creditcard betalingen worden afgehandeld via Mollie, de aanbieder die ook i-DEAL afhandelt en er worden 1,5% transactiekosten doorberekend voor deze betaalwijze. 


Klarna Factuur - Als u dat wilt, kunt u bij GolfDriver.nl ook achteraf betalen met Klarna Factuur. Als u kiest voor Klarna Factuur heeft u na levering 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vind u bij de bestelling of per email. De betaling hiervan dient binnen 14 dagen aan Klarna te zijn voldaan, zoals wordt aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Bij deze betaalwijze wordt er € 1,95 administratiekosten doorberekend. Klikt u hier voor meer info.


Betaalwijze België - GolfDriver.nl
België: BanContact / Mister Cash, Belfius, ING Home'Pay en KBC -
Om het onze Belgische klanten gemakkelijk te maken hebben we naast creditcard en PayPal ook specifieke belgische betaalwijze geïntegreerd. In België is betalen met BanContact / Mister Cash erg populair. Ook de door banken zelf ontwikkelde betaalwijzen van Belfius, ING Home'Pay en KBC zijn veilig en snel en bieden een afrekenproces in eigen, vertrouwde bankomgeving. GolfDriver.nl maakt bij deze betaalwijzen gebruik van de betaalservices van Mollie. Voor BanContact / Mister Cash worden per transactie 1,5% kosten doorberekend. Bij de overige Belgische betaalwijzen is dat 1%. 


Betaalwijze Duitsland - GolfDriver.nl
Duitsland: Sofort en GiroPay -
Net als in Nederland is in Duitsland betalen in eigen bankomgeving ook het meest populair. Voor onze Duitse klanten hebben we daarom de mogelijkheid om online te betalen met bijvoorbeeld Sofort of GiroPay. Beiden erg veilig en gemakkelijk. GolfDriver.nl maakt bij deze betaalwijzen gebruik van de betaalservices van Mollie. Voor Sofort en GiroPay worden per transactie 1% kosten doorberekend. 

Bankoverschrijving vooraf
Betaling per bankoverschrijving (vóór levering) - Wenst u uw bestelling per bankoverschrijving te betalen, dan is dat op GolfDriver.nl ook gewoon mogelijk. Als u deze betaalmogelijkheid kiest, ontvangt u, net als bij de andere betaalmogelijkheden, de factuur bij de bevestiging van uw order. Maakt u het aankoopbedrag dan over op onze bankrekening: ABN AMRO IBAN NL60ABNA0553765108 t.n.v. GolfDriver.nl. Direct nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven, verwerken wij uw order.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze betaalmogelijkheden neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Tiger Woods