GolfDriver.nl online golfshop

  • GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (NL)
  • SNEL GELEVERD MET DPD
  • KOSTELOOS RETOUR BINNEN 14 DAGEN*
  • |
  • |
  • Registreren

Betaalmethoden

Op GolfDriver.nl maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U kunt tijdens het afrekenen van uw bestelling gewoon zelf kiezen op welke manier u wenst te betalen. We bieden daarvoor diverse mogelijkheden zodat u veilig en snel kunt afrekenen. Vooraf betalen is gebruikelijk maar wenst u liever een factuur achteraf te betalen, dan kan dat ook (Klarna). Uw eigen voorkeur is daarin uiteraard bepalend. Onderstaand hebben we de belangrijkste mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

i DEAL logo op GolfDriver.nl 
i-DEAL - Veruit de meest eenvoudigst en daardoor meest populaire wijze van online betalen in Nederland is i-DEAL. Wanneer u deze betaalwijze selecteert, schakelt onze website u door naar de betaalpagina van uw eigen bank waar de betaling kan worden afgerond. Daarna wordt u weer teruggeschakeld naar onze webwinkel e ontvangt u uw orderbevestiging per e-mail. De i-DEAL betalingen wordt voor ons afgehandeld door provider Mollie, één van Nederlands grootste afhandelaar van online betalingsverkeer. Mollie is zeer goed beveiligd en er worden geen extra kosten doorberekend voor deze betaalwijze. 

PayPal logo
PayPal - Een andere, veel gebruikte manier van betalen is via PayPal. U kunt op PayPal.com een account openen. Aan deze account koppelt u uw bankrekening of creditcard. Bij het kiezen van deze betaalwijze, schakelt onze site u door naar de PayPal site waarna u inlogt in uw account en de betaling kunt afhandelen. PayPal schrijft het bedrag vervolgens af van de bankrekening of creditcard die u heeft gekoppeld aan uw PayPal account, snel en simpel! Uw aankoop is verzekerd tegen "wel betalen maar geen product ontvangen" en er wordt 1,75% transactiekosten doorberekend voor deze betaalwijze. 


Creditcards op GolfDriver.nl
Creditcard - Op GolfDriver.nl kunt u ook betalen met uw creditcard. Tenminste, als dat een Visa, Eurocard, Mastercard of American Express is. Vaak heeft uw creditcard (afhankelijk van het soort kaart) gratis ook een verzekering voor de aangekochte producten in zich. De creditcard betalingen worden voor ons afgehandeld via Mollie, de aanbieder die ook i-DEAL afhandelt.
 


Klarna Factuur - Als u dat wilt, kunt u bij GolfDriver.nl ook achteraf betalen met Klarna Factuur. Als u kiest voor Klarna Factuur heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vind u bij de bestelling of per email. De betaling hiervan dient binnen 14 dagen aan Klarna te zijn voldaan, zoals wordt aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur. Bij deze betaalwijze worden er administratiekosten doorberekend. Klikt u hier voor meer info.BanContact / Mister Cash, Sofort en GiroPay - 
In België is betalen met BanContact / Mister Cash erg populair. Hierbij maakt GolfDriver.nl gebruik van de betaalservices van Mollie. Voor de Duitse markt biedt GolfDriver.nl de mogelijkheid om online te betalen met Sofort of GiroPay. Beiden erg veilig en gemakkelijk. Voor deze betaalmogelijkheden wordt per transactie € 1,50 kosten doorberekenend.

Bankoverschrijving vooraf
Betaling per bankoverschrijving (voor levering) - Wenst u uw bestelling per bankoverschrijving te betalen, dan is dat op GolfDriver.nl ook gewoon mogelijk. Als u deze betaalmogelijkheid kiest, ontvangt u, net als bij de andere betaalmogelijkheden, de factuur bij de bevestiging van uw order. Maakt u het aankoopbedrag dan over op onze bankrekening: ABN AMRO IBAN NL60ABNA0553765108 t.n.v. GolfDriver.nl. Direct nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven, verwerken wij uw order.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze betaalmogelijkheden neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Tiger Woods

Onze golfmerken

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2018 GolfDriver.nl online golfshop - Powered by Lightspeed - Theme by Totalli t/m e-commerce