GolfDriver.nl online golfshop

  • GRATIS VERZENDING BIJ ORDERS > € 100
  • SNEL GELEVERD MET DPD
  • KOSTELOOS RETOUR BINNEN 14 DAGEN*
  • |
  • |
  • Registreren

Betaalmethoden

Betalen op GolfDriver.nl
Op GolfDriver.nl maken we het u zo gemakkelijk mogelijk. U kunt tijdens het afrekenen van uw bestelling gewoon zelf kiezen op welke manier u wenst te betalen. We bieden daarvoor diverse mogelijkheden zodat u veilig en snel kunt afrekenen. Vooraf betalen is gebruikelijk maar wenst u liever een factuur achteraf te betalen, dan kan dat ook (Klarna). Uw eigen voorkeur is daarin uiteraard bepalend. Onderstaand hebben we de belangrijkste mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

i-DEAL 
i DEAL logo op GolfDriver.nlVeruit de meest eenvoudigst en daardoor meest populaire wijze van online betalen in Nederland is i-DEAL. Ongetwijfeld is de rede hiervoor het feit dat het betalen zelf zich afspeelt via de site van uw eigen bank. Wanneer u deze betaalwijze selecteert, schakelt onze website u namelijk door naar de betaalpagina van uw eigen bank waar u de betaling afrondt. Daarna wordt u weer teruggeschakeld naar onze webwinkel e ontvangt u uw orderbevestiging per e-mail. De i-DEAL betalingen wordt voor ons afgehandeld door Mollie, één van Nederlands grootste afhandelaar van online betalingsverkeer (die overigens ook onze creditcard transacties afhandelt). Het systeem is zeer zwaar beveiligd en er worden geen extra kosten doorberekend voor deze betaalwijze. 


PayPal
Ongetwijfeld de meest veilige en daardoor een ook veel gebruikte manier van betalen is via PayPal. U kunt op PayPal.com een account openen. Aan deze account koppelt u uw bankrekening of creditcard. Bij het kiezen van deze betaalwijze, schakelt onze sitPayPal logoe u door naar de PayPal site waarna u inlogt in uw account en de betaling kunt afhandelen. PayPal schrijft het bedrag vervolgens af van de bankrekening of creditcard die u heeft gekoppeld aan uw PayPal account. Uw aankoop is verzekerd tegen "wel betalen maar geen product ontvangen" en er worden 1,75% administratie- en transactiekosten doorberekend voor deze betaalwijze. 

Creditcards op GolfDriver.nlCreditcard
Op GolfDriver.nl kunt u ook betalen met uw creditcard. Tenminste, als dat een Visa, Eurocard, Mastercard of American Express is. Vaak heeft uw creditcard (afhankelijk van het soort kaart) gratis ook een verzekering voor de aangekochte producten in zich. De creditcard betalingen worden voor ons afgehandeld via Mollie, de aanbieder die ook i-DEAL afhandeld. Ook via de Fast Checkout van MultiSafepay kan met creditcards worden afgerekend. Op beide manieren kost dit € 2,50 per transactie. 


Klarna Factuur
Als u dat wilt, kunt u bij GolfDriver.nl ook achteraf betalen met Klarna Factuur. Als u kiest voor Klarna Klarna FactuurFactuur heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vind u bij de bestelling of per email. De betaling hiervan dient binnen 14 dagen aan Klarna te zijn voldaan, zoals wordt aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur. Bij deze betaalwijze worden er administratiekosten doorberekend. Klikt u hier voor meer info.

BanContact / Mister Cash, Sofort en GiroPay

In België is betalen met BanContact / Mister Cash erg populair. Hierbij maakt GolfDriver.nl gebruik van de betaalservices van Mollie. Voor de Duitse markt biedt GolfDriver.nl de mogelijkheid om online te betalen met Sofort of GiroPay. Beiden erg veilig en gemakkelijk. Voor deze betaalmogelijkheden wordt per transactie € 1,50 kosten doorberekenend.

Levering Onder Rembours (bij aflevering)
Op GolfDriver.nl is er naast Klarna nog een manier om achteraf / na leveringRembours uw bestelling te betalen door middel van 'levering onder rembours'. Hierbij kiest u ervoor om uw bestelling aan de pakketdienst (GLS of POST.nl) te betalen bij aflevering van uw pakket. Dit dient contant en gepast te geschieden aan de bezorger. Let op: Bij deze betaalwijze worden er kosten voor risico- en administratie doorberekend.

Betaling per bankoverschrijving (voor aflevering)
Wenst u uw bestelling per bankoverschrijving te betalen, dan is dat op GolfDriver.nl ook gewoon mogelijk. Als u deze betaalmogelijkheid kiest, ontvangt u, net als bij de andere betaalmogelijkheden, de factuur bij de bevestiging van uw order. Maakt u het aankoopbedrag dan over op onze bankrekening: ABN AMRO IBAN NL60ABNA0553765108 t.n.v. GolfDriver.nl. Direct nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven, verwerken wij uw order.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze betaalmogelijkheden neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Lady golfers op GolfDriver.nl

Onze golfmerken

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2018 GolfDriver.nl online golfshop - Powered by Lightspeed - Theme by Totalli t/m e-commerce