GolfDriver.nl online golfshop

  • GRATIS VERZENDING BIJ ORDERS > € 100
  • SNEL GELEVERD MET DPD
  • KOSTELOOS RETOUR BINNEN 14 DAGEN*
  • |
  • |
  • Registreren

Verzenden & retourneren

Verzenden van op GolfDriver.nl bestelde producten
De bestellingen die u op GolfDriver.nl doet, worden door ons verzonden met de pakketdienst van DPD en incidenteel met Post.nl. Deze logistieke dienstverleners zijn betrouwbaar en zorgen voor een snelle bezorging van uw order. Deze pakketdiensten maken het mogelijk om door middel van Track & Trace te volgen waar uw zending zich begeeft. Gratis verzenden op GolfDriver.nlUw bestelling afhalen bij ons kantoor in Zwijndrecht is OP AFSPRAAK natuurlijk ook geen probleem. Onderstaand meer informatie.

Gratis verzending van orders boven € 100,00 orderwaarde
Bij GolfDriver.nl betaalt u géén verzendkosten bij orders met een orderwaarde boven € 100,00 die in Nederland moeten worden afgeleverd. Bij kleinere orders zijn de kosten voor verzending van uw bestelling in Nederland altijd € 5,00. Woont u in België, Duitsland of Luxemburg dan zijn de verzendkosten € 7,50. Is uw order groter dan € 500,00 dan is verzending naar deze landen ook gratis. Kijkt u voor tarieven voor verzending naar overige Europese landen in  onderstaande verzendkostentabel. 
Verzendkostentabel GolfDriver.nl 2018Levertijd
De levertijd van de bestelling is minimaal 1 tot maximaal 6 werkdagen tenzij bij het betreffende product specifiek een andere levertijd wordt vermeld of als er onverhoopt bij de fabrikant of importeur vertraging optreedt. De letterlijke verzendtijd (onderweg met de pakketpost) GolfDriver.nl verzendt met DPDbedraagt meestal 1 WERKdag en maximaal 2 WERKdagen voor Nederland en maximaal 5 werkdagen voor België en Duitsland. Alle pakketten worden automatisch verzekerd verzonden en met het Track & Trace systeem is op ieder moment te achterhalen waar uw pakket zich bevindt en welke status de verzending heeft. De Track & Trace code van uw pakket is via onze klantenservice altijd op te vragen. U krijgt vanuit ons verkoopsysteem altijd een geautomatiseerde e-mail melding wanneer het pakket daadwerkelijk wordt verzonden. U ontvangt vervolgens op de ochtend van de bezorging een SMS of e-mail van DPD met de melding binnen welk tijdvak uw pakket wordt bezorgd. Heeft u 3 werkdagen na de verzendmelding nog steeds niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via de klantenservice.

Afhalen van uw bestelling i.p.v. laten bezorgen?
Bij de online golfshop van GolfDriver.nl heeft u de mogelijkheid om uw bestelde golfsclubs, golftassen en andere 'golfgear' af te halen als u dat wilt. Het bezoekadres is (OP AFSPRAAK) Daltonstraat 37 te Zwijndrecht. Op ons bezoekadres vindt u overigens geen grote golfshop maar een kantoor met magazijn.
Retourneren

Bij GolfDriver.nl kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren zoals in de wetgeving van het Nederlandse Consumentenrecht is bepaald. Dit is gratis al zijn de verzendkosten altijd voor uw eigen rekening tenzij wij een foutje hebben gemaakt. Dat laatste komt overigens maar zelden voor. Het product dient ongebruikt / nieuw te zijn en zo veel mogelijk in de originele verpakking te worden teruggestuurd. Over het retourneren van aangekochte producten die bij GolfDriver.nl zijn gekocht, zijn onderstaande artikelen 6,7 en 8 van toepassing van de door Stichting Webshop Keurmerk en Stichting Consuwijzer opgestelde leveringsvoorwaarden. Download u HIER ons 'Modelformulier Herroeping'
Webshop Keurmerk
ARTIKEL 6 – Herroepingsrecht op GolfDriver.nl - St. Webshop Keurmerk
Bij levering van producten:
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.


ARTIKEL 7 - Kosten in geval van herroeping
1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.


ARTIKEL 8 - Uitsluiting herroepingsrecht
1. Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door de ondernemer alleen worden uitgesloten indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn (GolfDriver.nl: zoals producten die op verzoek van de klant van aangepaste specificaties zijn voorzien); c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; d. die snel kunnen bederven of verouderen; e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; f. voor losse kranten en tijdschriften; g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten: a. betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode; b. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken; c. betreffende weddenschappen en loterijen. Heeft u vragen, neemt u dan gurust contact met ons op.
Onze golfmerken

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2018 GolfDriver.nl online golfshop - Powered by Lightspeed - Theme by Totalli t/m e-commerce