Dit kun je met de GolfDriver app

Dankzij de GolfDriver app kun je vanuit je luie stoel of zelfs onderweg alles vinden wat je nodig hebt voor een succesvol rondje in de baan. Van drivers tot putters en van golfhanddoeken tot trolleys. Zo houd je je golf materiaal voor de scherpste prijzen tip top in orde.

 

Wat heb je aan de GolfDriver app?

De GolfDriver.nl app stelt je in staat om alles wat met golf te maken heeft aan te schaffen zondat dat je gebonden bent aan locatie. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk navigeren door ons assortiment drivers, of de koopjes nog eens rustig bekijken onder het kopje "Sale". Ook kun je snel en eenvoudig naar onze blog waar je meer informatie kunt vinden over driverkeuze, staal of graphite shaft en andere gerelateerde onderwerpen. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand zijn verjaardag, Kerst of Sinterklaas? Dan heeft u geluk! Onder het kopje "Cadeaus" hebben wij voor zowel hem als haar, ideale cadeautjes uiteen gezet.

 

Hoe werkt de GolfDriver app?

Download de app eenvoudig in de App Store of Google Play. Dit kan eenvoudig door op één van onderstaande buttons te kiezen. Heb je een Android telefoon? Kies van voor de button "Ontdek het op Google Play". Ben je in het bezit van een Iphone? Kies dan voor "Download in de App Store". Volg daarna de instructies en de app wordt automatisch op je telefoon geïnstalleerd.

Nadat u de app heeft gedownload kunt u gebruik maken van alle faciliteiten! Om over te gaan tot daadwerkelijk bestellen log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dat zijn dezelfde gegevens als het account dat je gebruikt op GolfDriver.nl. Heb je nog geen account? Dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om een account aan te maken. Zodra je een account hebt op GolfDriver.nl (zowel de app als de site zelf), spaar je automatisch voor leuke kortingen met het GolfDriver.nl Loyalty programma. Het enige wat je hiervoor dus hoeft te doen is inloggen op je account en de bestellingen te plaatsen!

 

Problemen ondervonden?

Gaat er iets mis in de app of kunt u ergens niet uit? Geen punt! bel of mail onze klantenservice en wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg! Zijn er verbeterpunten? Dan horen we dat natuurlijk ook graag.