Golfdriver.nl blog

Welke golftas kan ik het beste kopen?

Welke golftas kan ik het beste kopen?

Uw golfclubs gaan mee de baan in, keurig opgeborgen in een golftas. Is die tas aan vervanging toe, dan kan de stress toeslaan! Welke tas moet ik nou kiezen? Deze blog zou dan zomaar interessant voor u kunnen zijn. GolfDriver.nl is uw licht in de duisternis en we vertellen u graag over de verschillende soorten golftassen die verkrijgbaar zijn. Gratis aankoopadvies ;-)

12 tips voor amateur golfers bij aankoop van golfclubs

12 tips voor amateur golfers bij aankoop van golfclubs

In de afgelopen dertig jaar is golfclub design enorm verbeterd. Zelfs ruimtevaart principes hebben de ontwikkeling van moderne golfclubs beïnvloed. Voor de grootste doelgroep in Nederland, liefhebbende amateur golfers met handicap 54 tot 20, maakt al deze techniek het kopen van golfmateriaal vaak lastig en verwarrend. Als 'licht in de duisternis' hebben we daarom 12 tips voor u die u als leidraad kunt hanteren tijdens uw overwegingen... baat het niet dan schaadt het niet ;-)

Online golfclubs kopen... clubfitting noodzakelijk?

Online golfclubs kopen... clubfitting noodzakelijk?

De éne golfer vindt het fantastisch, de andere moet er niet aan denken: Het online kopen van nieuwe golfclubs. Vaak is online kopen veel voordeliger dan offline in een golfwinkel maar hoe gaat dat dan? Kan iedereen wel goed met 'standaard clubs' uit de voeten of is altijd maatwerk nodig? Deze blog gaat over het wel of niet kopen van 'als maatwerk' gefitte golfclubs. We brengen graag licht in de duisternis...

2017 Drivers van het hoogste schavot

2017 Drivers van het hoogste schavot

Begin 2017 werden we weer overspoeld met de meest prachtige modellen A-merk drivers. In deze blog leggen we een paar toppers naast elkaar: de TaylorMade M1 en zijn broertje de TaylorMade M2, de Cobra King F7 en de Mizuno JPX-900… Wij waren verbaasd met de bevindingen!