Golfdriver.nl blog

Welke golftas moet ik kopen?

Welke golftas moet ik kopen?

Uw golfclubs gaan mee de baan in, keurig opgeborgen in een golftas. Is die tas aan vervanging toe, dan kan de stress toeslaan! Welke tas moet ik nou kiezen? Deze blog zou dan zomaar interessant voor u kunnen zijn. GolfDriver.nl is uw licht in de duisternis en we vertellen u graag over de verschillende soorten golftassen die verkrijgbaar zijn. Gratis aankoopadvies ;-)

Wat bepaalt uw driverkeuze?

Wat bepaalt uw driverkeuze?

"Ik ben toe aan een nieuwe driver maar heb geen idee wat ik moet kopen?". Wellicht komt dit dilemma u bekend voor? Er is zoveel aanbod en volgens de meeste winkeliers zijn ze allemaal fantastisch... In deze blog geven we u wat handvatten om de juiste driver-keuze te kunnen maken. Al eerder schreven we een blog over wat er in het hoofd van golfers gebeurt als u als golfer toe bent aan een nieuwe driver. Deze blog is een update van een eerdere blog van een paar jaar geleden (2013 en 2018) waarbij de voortschrijdende techniek en het veranderen van de golfmarkt de boel aardig hebben omgegooid. Veel leesplezier!

12 tips voor amateur golfers bij aankoop van golfclubs (Update 2024)

12 tips voor amateur golfers bij aankoop van golfclubs (Update 2024)

In de afgelopen dertig jaar is golfclub design enorm verbeterd. Zelfs ruimtevaart principes hebben de ontwikkeling van moderne golfclubs beïnvloed. Voor de grootste doelgroep in Nederland, liefhebbende amateur golfers met handicap 54 tot 20, maakt al deze techniek het kopen van golfmateriaal vaak lastig en verwarrend. Als 'licht in de duisternis' hebben we daarom 12 tips voor u die u als leidraad kunt hanteren tijdens uw overwegingen... baat het niet dan schaadt het niet .